Ophold i Terapihaven

  Stress, udbrændthed, angst? 

  • Er din verden ved at bryde sammen?
  • Trænger du – eller én du kender – til rekreation?
  • Har du bare brug for ro?
  • Savner du et sted, hvor du har ro til f.eks. en skriveprocess?
Vandet risler gennem haven

Vandet risler gennem haven

I Terapihaven i Halkevad finder du ro, skønhed og et menneske, som støtter dig med samtale, god mad og omsorg i smukke naturomgivelser. Du kan booke ophold fra 1.maj til 1. oktober.

Du vil blive undervist i meditation, mindfulness. Alle måltider vil blive serveret. Hos mig har du ingen forpligtelser. Naturen, samtalerne, maden, motionen, roen – alt vil bidrage til, at du får skabt ro i sindet og ro i kroppen. Kommer du med stress og en oplevelse af at være ved at gå i stykker, vil du tage herfra med oplevelsen af at være samlet.

Kig fra Gæstehuset ud i haven

Kig fra Gæstehuset ud i haven

I Terapihaven bor du i et lille gæstehus. Jeg laver et dagsprogram specielt til dig.  Kontakt 23 26 88 78 eller skriv en mail eva@biehe.dk

Prisen for opholdet er 1400,-/dag inkl. en terapi-session. Du kan tilkøbe ekstra terapi sessioner for 800,-/session.

Jeg modtager klienter på ophold mandag – fredag fra 1. maj til 1. oktober

Udtalelser

Kære Eva Biehe
Tak for et fantastisk vellykket ophold i Terapihaven i Halkevad. Jeg havde behov for tid til at finde ud af retningen i mit liv. Jeg fik stor hjælp af samtalerne med dig og den ro der var, også fordi jeg var der alene.
Det fantastiske er også din hjemmelavede mad med produkter fra din økologiske køkkenhave…. Måltiderne blev en vigtig del af helheden, fordi vi spiste sammen. Et ideelt sted for stressbehandling!
Det er et unikt koncept som jeg varmt kan anbefale.
Mange hilsner Hans Jørgen

Feedback fra 39-årig kvinde med angst:

Jeg har været på et 3-dages ophold i Terapihaven i Halkevad hos Eva Biehe. Jeg var meget stresset og angst efter en gastricbypass-operation.

Det var helt kanon. Hun var der for mig hele tiden. Ind imellem gik vi ture og cyklede. Behandlingen bestod mest af træning i mindfulness og kognitiv terapi. Bare det at få lov til at gå rundt i haven, sidde i en liggestol med udsigt til store træer og lytte til det brusende vand var meget beroligende.

Jeg fik serveret dejlig mad – det meste kom direkte fra haven. Jeg rejste derfra med gode værktøjer og tro på, at jeg var kommet et godt stykke videre.